top of page
Tips


Bag med damp - hvorfor ?
Når man bager med damp, så opstår der den lækreste skorpe og overflade på dit brød. Hvordan gør man så ?? - hvis du ikke har en ovn der...

Christina Mose
Mar 4, 20211 min read
111
0


Tips - gem din dej
Vidste du, at du nemt kan gemme din dej eller lave den flere dage i forvejen ? Det kan man snildt, og med rigtig godt resultat. Jeg fik...

Christina Mose
Feb 19, 20211 min read
1,281
0


Det surdej du ikke bruger..
Hvad gør du med det surdej du ikke bruger ? ...den rest der er tilbage, når du har lavet den dej du skal bruge. Jeg tænker altid - hvis...

Christina Mose
Feb 12, 20211 min read
179
0


Tips - sprødeste pizzakant
Søger du at få en pizza der er det ypperste selv når den laves i eget køkken ? Een af de ting der gør en stor forskel for din pizza er...

Christina Mose
Feb 11, 20211 min read
128
0
bottom of page