top of page
  • Facebook
  • Instagram

Bag med damp - hvorfor ?

  • Writer: Christina Mose
    Christina Mose
  • Mar 4, 2021
  • 1 min read


Når man bager med damp, så opstår der den lækreste skorpe og overflade på dit brød.


Hvordan gør man så ?? - hvis du ikke har en ovn der kan dampe, så er det også ret nemt.

Fremgangsmåde:

  • Placer en bradepande eller et fad på nederste rille i ovnen

  • Når brødet sættes i den opvarmede ovn, hældes der varmt vand i bradepande/fad

  • Ovnen lukkes, og brødet bages i 10 min.

  • Efter de 10 min. tages vandet ud, og der bages videre til brødet er færdigt.


Hvis du har en ovn med damp, ændres indstillingen efter de 10 til alm. varmluft, samme gradtal.

Efter jeg har fundet ud af dette trick, bager jeg kun med damp, med undtagelse af når det er kage og bløde boller.


God fornøjelse ;)


Comments


Mit nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tips og opskrifter

Tak for tilmelding

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by Christina T. Mose

bottom of page