top of page
  • Facebook
  • Instagram

Tips - sprødeste pizzakant

  • Writer: Christina Mose
    Christina Mose
  • Feb 11, 2021
  • 1 min read


Søger du at få en pizza der er det ypperste selv når den laves i eget køkken ?


Een af de ting der gør en stor forskel for din pizza er kanten. Du kan foretage en simpel ting, og der vil ligefrem blive rift om at spise pizzaens kant, da den bliver både sprød at spise og lækker at se på.

Ingredienser:


olivenolie

pensel

Fremgangsmåde:


  • Når din pizza er bredt ud, så pensler du kanten af pizzaen med olivenolie

  • Derefter påføre du det øvrige fyld

Ide:


Hvis du vil prøve noget nyt, så kan du pensle hele pizzaen med olie, undlade tomatsauce, og komme øvrige fyld på - eller bruge creme fraiche i stedet for tomatsauce, det er også virkelig godt.


Velbekomme


Comments


Mit nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tips og opskrifter

Tak for tilmelding

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by Christina T. Mose

bottom of page