Bananpandekager
- Christina Mose
- Jan 14, 2021
- 1 min read
Updated: Jan 29, 2021

Bananpandekager, pandekager og vafler er virkelig lækre som en snack eller lille mellemmåltid. De kan laves hurtigt og gøres mere eller mindre sunde. Hvad der skal spises til er også lige, hvad man kan have lyst til på dagen. Bananpandekagen kan også bare være nok i sig selv.
Pandekagerne kan spises både varme og kolde. Bliver alle ikke spist, kan de fryses eller opbevares i køleskabet. Og så er der super hurtig snack til en anden dag.
Ingredienser:
2 æg
2 banan
2 dl havregryn
½ dl hvedemel (kan undlades)
1 dl mælk ell. soyamælk (gerne med vanilje)
lille drys salt
smør/fedtstof til stegning
Fremgangsmåde:
Mos bananerne evt. med en gaffel i en skål
Pisk æg i bananerne til det bliver luftigt
Kom øvrige ingredienser skålen, og pisk det hele til en sammenhængende masse.
Ønsker du en mindre grov dej, så kan dejen blendes.
Varm en pande op, kom fedtstof på, og læg klatter af dej på panden.
Skru ned til middel varme, og vend pandekagerne når de er bagt på den ene side.
Hvis man bager pandekagerne på middel varme, opnår man at de bliver bagt inden i og løfter sig, samt der opnås en fast skorpe, så de er nemme at vende, men også pæne at se på - det betyder jo også noget.
Brug af havregryn i pandekagerne, er en god måde at få fuldkorn på.
Comentarios