top of page
  • Facebook
  • Instagram

Humus

  • Writer: Christina Mose
    Christina Mose
  • Apr 3, 2021
  • 1 min read


Humus er godt til så mange ting - dyppelse til grøntsager og brød, til salat, tapas….og det kan laves på kort tid samt anvendes med det samme eller gemmes til andre af ugens måltider eller snack.

Ingredienser:

  • 1 ds/karton kikærter

  • 1 -2 fed hvidløg

  • ½ dl vand

  • 3 spsk. olivenolie

  • 1 tsk. spidskommen

  • 1 spsk. tahin

  • ¼ citron - saften

  • ½ tsk. cayenne peber

  • ½ tsk. salt - smag til

  • peber - smag til

Fremgangsmåde:

  • Dræn kikærterne - hæld dem i en si og skyl med koldt vand.

  • Kom alle ingredienser i en blender eller foodprocessor.

  • Blend det hele til en samlet masse.

  • Hvis konsistensen er for tør, kan der justeres med lidt vand.

  • Smag til med salt.

Humus er fantastisk, og en sund form for dip. Den kan sagtens gemmes på køl i lukket beholder i op til en uges tid.


Comments


Mit nyhedsbrev

Gå ikke glip af gode tips og opskrifter

Tak for tilmelding

  • Facebook
  • Instagram

©2021 by Christina T. Mose

bottom of page