One pot pasta
- Christina Mose
- Feb 23, 2021
- 1 min read
Updated: Mar 18, 2021

Da jeg lavede denne ret, fik jeg virkelig en aha-oplevelse. Det smager for det første fantastisk godt, og så er den tilfredsstillende let at lave.
En anden god ting er, at man kan lave det hele klar noget tid før, og sætte det over, når der er 20 min til spisetid.
Ingredienser:
400 g fuldkornspasta / alm. pasta / skruer / spaghetti
2 ds. hakkede tomater
3 fed hvidløg
2 løg eller rødløg
2 squash ell. auberginer
300 g svampe
1 stor håndfuld frisk basilikum
2 tsk. oregano
7 dl vand
1 tsk. chiliflager (kan undlades)
salt og peber
Revet parmesan
(portion til 4 pers.)
Fremgangsmåde:
Vask alle grønsagerne.
Snit squash i små stave, løg i fine tern, svampe i skiver, hvidløg presses
Kom alle alle ingredienser i en gryde.
Bring gryden i kog, og lad det stå at simre i ca. 20 min.
Hold øje med pastaen, det er den der afgør hvornår retten er færdig
Undervejs - sørg for rør lidt rundt, så det blandes godt
I denne opskrift brugte jeg fuldkornsspaghetti, det gav en god mæthed.
Denne ret er også oplagt anden dagsmad - er der noget tilbage, så kom det i en beholder i køleskabet.
Har man brug for lidt mere grønt, så passer skoldet broccoli rigtig godt til retten.
Comments